25 Ocak 2013 Cuma

M.A.C Fluidline Eye-Liner Gel - Feminine Edge

Buaralar krem farlara kafayı takmış durumdayım. Ama çok fazla bir seçenek yok malesef. Yurtdışından da getirtmek zor olduğu için ufak bir araştırmayla Mac'te benzeri amaçla kullanabileceğim 1-2 ürün bulmuştum. Hafif pembe tonlarda doğal duracak sürümü kolay bir ürün arıyordum. Paint potlardan Perky'yi beğenmiştim bir de mac in krem farlarını.. Ama İstanbul'da tek bir yere baktırma şansım vardı o da Taksim Mac... Gelmediğini söylediler. Fakat Zeynep Mua ile sürekli diyaloğumuz olduğu için bana ayaliner olarak piyasa çıkan Feminine Edge rengini önerdi. 

Benefit Moon Beam - Aydınlatıcı

Bir Sephora indirim ganimeti daha...
Benefit Moon Beam..
Ne zamandır merak ettiğim bir üründü... Ama o kadar da gerekli değilmiş malesef.. Yani bazı yerlerde anlatıldığı kadar başarılı bulmadım malesef.  Normal fiyatı 68 TL idi %30 indirimle aldım. 40 küsür gibi bir fiyata geldi. Ama çok denemek isteyen olursa bugünlerde Sephora bu ürünleri %50 gibi bir indirimle satmaya başladı alıp denenebilir.


Yok Bu Fiyata Böyle Palet :))

Derler ya yok öyle 3 kuruşa 5 köfte diye var valla :)
Her ne kadar bulunduğum yerde Sephora olmasa da şansıma eşimin eğitime gitmesini fırsata çevirebildim. Ordan bir satış danışmanıyla telefonda derdimi anlatarak birsürü şey aldırdım :) Mutluyum gururluyum.
Geçenlerde hangi blogta okudum hatırlamıyorum ama bu paleti gördüğümde keşke bulabilsem ben de dedim. Şansıma telefonda görüştüğüm danışman (Sephora Demirören AVM) kendisine 3 tane ayırdığını 1 tanesini bana verebileceğini söyledi. Gerçi yaptığı hiç de hoş değil ama benim şansıma işte 1 tanesini bana verdi. Yani gittiğinizde biraz sıkıştırın çalışanları bazen kendilerine ayırmış olabiliyorlar demekki.