14 Kasım 2012 Çarşamba

Yılbaşı da Geliyor Hani ?? #WishList#1

Son zamanlarda okuduklarımdan denemek için sabırsızlandığım bazı ürünler vardı. Resimlerini içine attığım bir dosya vardı bir de baktım ki  wuhuuuuuu bisssüürrüüü şey olmuş. Hepsini alabilirmiyim bilmem tabi ama züğürt tesellisi bir yazı hazırlayayım bari dedim :)
Bakalım listede neler varmış bir de bunlardan kullandıklarınız varsa yorumlarınız benim için önemli.



Gratis'te şu meşhuuuur %50 indirim varken almamakla ne kadar hata yaptığımı şimdi şimdi anlıyorum. Renkli nemlendirici ya da bb krem üzerine t bölgem için kullanmak istediğim bir ürün. Almamakla büyük hata yaptım ama en kısa sürede temin edicem bir şekilde.


 Fiyatı 33 TL



 Bu baz ile ilgili birçok videoda yorumların hep olumlu olduğunu gördüm. Hayal işte biri yurtdışına gidecek de ya da Türkiye'ye gelecek de ben alacağım... Teeeeeeyyyyy... Ama listemde yer almaya devam edecek...
Son günlerde ısrarla eşimin başının etini yediğim ürün.. Ünlü Alex .. İkea'nın sitesinde var. Dedim ya dırdır konusunda çalışmalarım devam ediyor. Azcuk da ucuz olaydı :S
9 Çekmeceli..
Fiyatı 259 TL. 





Şuan için Line Smoothing kullanıyorum memnunum ama bunu denemeyi istiyorum çok methediyorlar.Özellikle çizgilere dolmuyor olması tercih sebebim.
Fiyatı 69 TL. 





Essence, İnglot, E.L.F ve Mac painterly kullanıyorum. Bitince ilk alacağım bu olacak. Aynı anda birkaç ürün kullanmakta sıkıldım. Bir tane olsun en kalitelisi olsun diye düşünüyorum artık.
Fiyatı 70 TL.




Ne denediysem olmadı olmadı olmadı arkadaş yaz kış kuruyan çatlayan dudaklarımdan nefret ediyorum nerdeyse günde 10 defa nivea yı kullanıyorum yine aynı yine aynı. Eos un ünü malum çok merak ediyorum o yüzden en kısa sürede temin edicem. Renkli renkli halleri de tam benlik zaten :)
Fiyatı 23 TL 
Veeee makyaj blogları arasında neredeyse hiç olumsuz yoruma rastlamadığım Bourjois Healthy Mix Kapatıcı. Şiddetle merak ediyorum ama elimde zibilyon tane kapatıcım olduğu için elimi atamadım henüz :(
Fiyatı 40 TL


Bu güzellik de Lisa aplamızın gözdelerinden ve aynı kapatıcısı gibi olumsuz yorum okumadığım kapatıcılığının gayet başarılı olduğu bir fondöten.
Fiyatı 60 TL


So zamanlarda problemsiz dediğim gözaltlarımda morluklar başladı. Lanse edildiği günden beri çok başarılı bulunan bu ürünün birascık da fiyatı düşük olsaydı çok iyi olacaktı ama :(
En son indirimlerde gördüğüm kadarıyla 109 TL idi.
Makyaj malzemelerimi bir şekilde kutulara bölebildim ama fırçalarımı bir türlü düzene koyamıyorum o yüzden böyle birşeye gerçekten ihtiyacım var. Fiyatı internette farklı farklı. Ama almaya karar verdiğimde DBMS Kozmetikten Derya'dan alırım onda da mevcut çünkü.


Sırf kozmetik olmaz tabiki yemek yapmayı çok seven biri olarak bu kızartma makinesini çok istiyorum. Hem yağ derdinden kurtulmak hem de hafif ve sağlıklı yemekler yapmak için başarılı bir ürün olduğu söyleniyor.
Fiyatı 370 TL.




Yılbaşı yaklaşırken siz bir liste yaptınız mı kendinize?
Paylaşın listeyi çoğaltalım :))