5 Eylül 2012 Çarşamba

İnglot Aydınlatıcı - Highlighting Powder


Herkese Merhaba !

Genelde hep beğendiğim ve kullanmaktan keyif aldığım ürünleri tanıttım. Fakat bu yazı bunun tersi olacak. Aldığım kozmetiklerden hayal kırıklığına uğradığım çok nadir olur. Bu da plardan biri malesef. Üstelik baya bir heyecanla almıştım kendisini. Alalı epey oldu İnglot'un bu aydnlatıcısını. Şu fırçalarının %30 indirim ile alındığı kampanyalardan birinden satın aldım. 6SS fırça ile. Fırçadan çok memnunum çok amaçlı kullanıyorum ama orda tester ını deneyipte beğendiğim ürün evde tam bi hayal kırıklığı oldu bende. Önce resim ve swatchlarına bir bakalım...

Ürün şeffaf kapağıyla sağlam bir ablaja sahip diyebilir. Açıktan koyuya doğru 5 farklı renkten oluşuyor.










Swatchlarına bakarsak karıştırarak altığımda sedefli pembemsi bir renge sahip.



 Bilekte ise tamamen beyaz ... Diyeceksin ki nedir bunun sıkıntısı. Ürün fırçayla alınmıyor. Yani baya bir uğraşmanız gerekiyor fırçaya ürünü almak için sanki yüzeyi pütürlü taş gibi bir türlü ürün çıkmıyor. Çıkan ise malesef yeterli bir aydınlatma sağlamıyor. Anca zorlayacaksınız ki parmağınıza alabilesiniz. Bu nedenle her elime alıp bu sefer kullanıcam dediğimde acaip soğudum üründen. Kullan kullan bir türlü ürün de gelmeyince ne bitirebiliyorsunuz ne kullanabiliyorsunuz acaip sinir bozucu yani.

 

O kadar zorlamama rağmen ancak bu kadar çıkıyor işte. Bazen diyorum parçalayıp toz halinde kullanayım, ama toz ürünleri kullanmayı sevmediğimden yine bir kenarda kalacak. Far olarak kullanmayı da denedim ı ıh ! olmuyor. Ya da ben beceremedim. Ama inat ettim bir şekilde bitireceğim. Tüm yüzü hafifçe aydınlatabilmek için belki kullanılabilir. Varla yok arasında.

 

Fiyatını malesef hatırlamıyorum ama 40 lira civarındaydı sanırım ama ben frçasıyla beraber başka ürünler de aldığım için uyguna gelmişti.

Renkli Günler...