21 Temmuz 2012 Cumartesi

Kim Saçları Vanilyalı Milkshake Koksun İster???

Herkese mutlu haftasonları !!!! :))

Hepimizin başına defalarca geliyordur, kuaföre gidersiniz, saçlarınız boyalı olsun olmasın, kuaför tanıdık olsun olmasın koltuğa oturduğunuzda klasik şöyle bir konuşma geçer :
- Saçınız çok yıpranmış
- Yaaa !
- Herhangi bir bakım ürünü kullanıyor musunuz?
- Ya aslında şunları şunları kullanıyorum
- Yetersiz ama
- Gerçekten mi ama ben memnunum
- Bakın şöyle bir ürünümüz var deneyin mutlaka vs. vs. vs.

Yaklaşık 12 yıldır saçlarım boyalıdır hiç yoksa 12 ayrı kuaförden 1000 kez duymuşumdur bu muhabbeti ve her duyduğumda arkama bakmadan kaçasım gelir. Enayi yerine konulmaktan hiç hoşlanmıyorum. Ve istemediğim halde sürekli tepemde ürün tanıtımı yapan insanlardan nefret ederim. Zaten biz bayanların gerçekten birşeye ihtiyacı varsa 10 liralık bir ürüne 100 lira bile verip alırız ! Hayır nedir bu ısrar hiç anlamış değilim.

Neyse ... Uzun zamandır gittiğim kuaförüm benim bu huyumu bildiğinden bana böyle ısrarcı yaklaşımlarda bulunmadı hiçbir zaman. Fakat 1.5 ay kadar önce saçlarımı koyu kestaneden eski balyajlı haline dönderdikten sonra haliyle yıpranmalar meydana geldiği için saçlarımı açmaya uğraşırken çığlık çığlığa kavgaya tutuştuk. Sonunda o da dayanamayıp "ya sana şu ürünü bir göstereyim" dedi. Hiç ısrar etmeden ürünü bir güzel eline sıktı ve saçlarıma sürdü. Aman Allah diye haykırırken o arap saçı bir anda yumuşacık olup açılmaya başladı. Ve kuaförü bir anda vanilyalı milkshake kokusu sardı. Satış muhabbetinden sinir olduğum için fazla üstüme gelemeyen arkadaşım incelemem için ürünü bıraktı önüme gitti. Önce biraz burun kıvırdım falan derken biraz inceledim elime aldım ve kokusuna resmen aşık oldum. Saçlarım yumuşacık oldu. Harika kokmaya başladı. Ürünün açıklamalarını okuduğumda cildinizi nemlendirmek için bile kullanabileceğiniz yazıyordu. Şaka mı falan derken ellerime bir süreyim dedim ve gerçekten ellerimi yumuşacık yaptı. Ve bunca olumlu şeyden sonra daha fazla direnemeden büyük boyunu kaptım. :)

Ürün bildiğimiz saç köpüğü kutusunda ve 200 ml. Bir ufak boyu da vardı.


Tüm saç tiplerine uygun.




Hergün nerdeyse sabah akşam  kullandığım için dibini gördüğümden elime böyle çıktı kutusundan yoksa bildiğiniz krem şanti spreyler gibi kocaman şekilli haliyle çıkıyor ve saça kolayca yediriliyor. Ve en güzel yanlarından biri de bütün kıyafetlerime kadar kokusunun sinmesi. Diğer yıkamaya kadar saçınızda kalıyor kokusu.


Tekrar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle...